Vem håller koll på din fjällstuga efter att du åkt hem?

Efter julledigheterna när man packat ihop och åkt från stugan kan man känna sig osäker om man stängt alla fönster och kranar. Det är så lätt hänt att ett fönster står öppet och kyler ned hela huset varpå vattenrören kan frysa till och orsaka omfattande problem. Att upptäcka dessa problem i tid är avgörande för att slippa onödiga kostnader och istället kunna njuta av sin stuga.

Självklart kan man förhindra skador som detta genom att vara extra noggrann och kontrollera alla fönster och dörrar men som stug-ägare finns alltid en liten ängslan över att stugan mår bra. Genom att ha NookBox smarta hemlarm i din stuga kommer du få full kontroll på vad som sker i din stuga när du inte är där.

Förutom att du vet att ingen oväntad gäst har trampat in i stugan kan du med en NookBox temperaturmätare se att det är rätt värme i stugan. Skulle ett fönster stå öppet och kyla ned hela huset skulle du därmed uppmärksammas på detta i appen. Om det inte är tillräckligt kan du även ansluta vår vattendetektor som signalerar om den upptäcker läckage under diskbänken.

Med NookBox smarta hemlarm kan du helt enkelt förebygga onödiga skador och slippa vara ängslig över att lämna stugan på landet.

Läs gärna mer om våra produkter här och följ oss på Instagram och Facebook för senaste nytt om NookBox.